Kellonaika on nyt To Helmi 25, 2021 6:44 am

Vaikka tämän sivuston ylläpitäjät ja moderaattorit pyrkivät poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arvelluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista, on mahdotonta tarkistaa jokaista viestiä. Tiedostatte siis, että viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä ylläpidon, moderaattoreiden tai webmasterin (lukuunottamatta heidän itsensä kirjoittamia viestejä) ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista.

Suostut olemaan esittämättä mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia joka voisi loukata voimassa olevia lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä (tarvittaessa yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä). Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan tämän vuoksi. Suostut siihen, että webmaster, ylläpito ja moderaattorit ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen milloin tahansa. Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta millekään kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi. Webmaster, ylläpito ja moderaattorit eivät ole vastuullisia jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. johtuen.

Tämä sivusto käyttää avusteita (cookies) tallentamaan tietoa paikalliselle tietokoneelle. Nämä avusteet eivät sisällä mitään yllä annetuista tiedoista, niiden ainoa tarkoitus on helpottaa käyttöä. Sähköpostiosoitetta käytetään vain käyttäjän tarvitsemien tietojen lähettämiseen (Sekä salasanan lähettämiseen jos unohdat sen).

Klikkaamalla Hyväksyn hyväksyt nämä ehdot.

Foorumilla voi osallistua keskusteluun rekisteröitymättä avoimella alueella.

HUOM! Yhdistyksen ulkopuolinen henkilö pääsee keskustelupalstan jäseneksi vain yhdistyksen jäsenen suosituksella. Ylläpito aktivoi tunnuksen vasta suositusten saamisen jälkeen. Suosituksia voi pyytää yhdistyksen jäseniltä, tuttujen puuttuessa esimerkiksi hallituksen jäseniltä. Toivoisimme, että suosituksia kysyessäsi kertoisit samalla hieman itsestäsi (esim. Miksi haluat palstalle? Onko sinulla jo koirasusi?) Rekisteröityessä oman nimen käyttö on suositeltavaa, mutta nimimerkkikin käy.

Tarkoituksena ei ole rajoittaa keskustelua, vaan turvata yhdistysten jäsenten ja koirasusiharrastajien mahdollisuus jatkossakin rauhassa jakaa kokemuksiaan koirasusista yhdistyksen keskustelufoorumilla.